ERICA SJÖBERG

ROADTRIP DAY 1

Kategori: Allmänt

Vid tio idag hämtade vi ut vår lilla fina röda bil från Hertz, innan dess hade vi ätit en god och framför allt stor frukost. Redo för dagen liksom! Runt 11 var vi inpackade i bilen och redo att bege oss till vårt första stopp - Gilroy outlet - för "lite" shopping. Det så kallade snabba stoppet blev på 3 timmar och vi vart höga utav shopping lycka när vi åter igen satte oss i bilen. Nästa anhalt var Santa Cruz Boardwalk där vi käkade en lite sen lunch och solade i en timme på stranden. 
Nu ligger vi på ett motellrum i Santa Maria och har fyllt våra magar med ja vad ska jag säga.. Inte så god mat från Taco Bell... Dessutom har vi bestämt att sova i skift inatt, bara för att vara säkra på att ingen gör inbrott! Haha nä skämt å sido, vi var bara lite skräckslagna när vi kom då vi blev utstirrade av x-antal lagom läskiga mexikaner. Men vi lever ju fortfarande! 
Imorgon har vi ställt klockan på sex och tänker sticka här ifrån så fort som möjligt efter det. Har känslan av att det blir frukost i Santa Barbara. 



















Nu ska vi sova, godnatt! 

/ E 
Kommentera inlägget här: