ERICA SJÖBERG

ROADTRIP DAY 3

Kategori: Allmänt

Igår var vi riktiga turister. Vi steg upp vid halv åtta och gick ner och åt frukosten som ingick i vårt hostel, den bestod av cornflakes, mjölk, bulle, Philadelphia ost och amerikanskt kaffe. Efter det var det dags för avfärd mot dagens första destination: Hollywood skylten. Men i stället för att åka bil till Griffith Observatory och se skylten från ett väldigt långt avstånd så tog vi i stället en hike till den! Själva hiken tur och retur tog 2 timmar och det var så jäkla värt att göra det! Vi var väl förberedd med varsin stor flaska vatten, bikinitoppar och shorts på oss och väl insmorda med solskyddsfaktor. Det var inte ett moln i sikte och solen stekte som bara den, perfekt väder alltså! Skylten var häftig och utsikten över hela LA var magisk. Därefter tog vi den lilla röda och körde till Walk of Fame i Hollywood, väldigt häftigt men ingen av oss fick någon wow känsla, mer typ så jahapp detta var ju häftigt. Vi passade även på att käka lunch där på Hard Rock Café, det blev varsin burgare och de var som alltid underbart goda! 
Efter det körde vi till Beverly Hills för att spana på hus - och DAMN vad många fina hus/villor/mansions/ slott där fanns. Helt galet. 
Vi var tillbaka på vårt hostel vid 17 och då var båda helt utslagna så vi tog en liten vilostund och var på våra ben igen vid 19. Då gick vi ner på stan och satte oss på en italiensk resturang och beställde in en charkbricka och varsitt glas rosé, så himla gott och perfekt efter den stora lunchen vi hade ätit tidigare på dagen. Därefter var vi ute och strosade lite på stan innan vi gick hem igen. 









/ E

KOMMENTARER:

  • Mom säger:
    2015-06-22 | 19:09:49

    Erica ❤️ Britta Persson Forever

  • Mom säger:
    2015-06-22 | 19:10:04

    😘😘😘

Kommentera inlägget här: