ERICA SJÖBERG

DAY 14

Kategori: Allmänt

Idag kunde jag inte sätta roadtrip före "dag 14" i rubriken, vi har nämligen bara chillat på clubben hela dagen. Först träning och sen poolhäng. Visst tog vi en 2 timmars lunchpaus från stekandet, men annars blev det många soltimmar. Idag var även dagen som vi skulle lämna tillbaka våra fina bil.. Tråkigt men sant... På vägen till Hertz kör jag först med min audi och Matilda bakom med Chevroleten och helt plötligt slår bilen bakom Matilda på blå/röda ljus! Jag får panik, Matilda får panik och ja paniken är överallt! Jag svänger in på närmaste parkering och Matilda hänger på och så gör även polisen! Vi stannar, polisen hoppar ut och är så in i helvetes sur och Matilda är skräckslagen, jag är skräckslangen! Då var det tydligen något fel på ett klistermärke på bilens registreringsskylt och hade det inte varit en hyrd bil (och Matilda visar sitt svenska körkort) så hade vi fått böter för det. Sedan var har också grymt arg över att vi inte stannade direkt, men men vi slapp i alla fall bötern vilket är det viktigaste. Men jag tror att båda två nådde sin maxpuls och var väldigt nära på att spräcka blåsan.. Usch. 
Vi lämnade bilen, stack hem och bytade om och körde sen till ett shoppingcenter för lite till shopping hehe. Därefter körde vi och handlade till kvällsmaten och givetvis tog vi en flaska rosé till. Semester liksom! 

På träningen imorse, satte förresten PERSONBÄSTA i marklyft idag: 100kgx2!! Och då vill jag lägga till att det var sista settet, jag är stolt!


Hejdå bilen :(










/ E